In het afgelopen jaar hebben jullie kennis gemaakt met Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. We vinden het heel erg leuk wanneer jullie iets over de Logopedie of ademtherapiebehandeling zouden willen laten weten.

Reacties

Gepubliceerd door Erna van Oostrom op
Het afgelopen half jaar ging onze zoon (8 jaar) met veel plezier naar logopedie. Er is hard gewerkt aan zijn taal ontwikkeling, met name "woordkennis" en "overeenkomsten". Hij is enorm vooruit gegaan, en heeft meer vertrouwen in zijn mogelijkheden gekregen. En daar zijn we blij mee! Groetjes Erna
Gepubliceerd door Sean Gray op
Miriam Helsper heeft mij heel goed geholpen met stemklachten die ik kreeg bij mijn telefonische klantenservice baan. Ik had last van mijn stem en kon daardoor niet bellen op mijn werk. Zelfs toen ik stopte met bellen en klanten per e-mail ging helpen bleven de klachten bestaan. Mijn keel voelde constant gespannen.

Miriam was vanaf de eerste sessie al heel doortastend en heeft me geholpen om tot de conclusie te komen dat het werk niet goed bij me paste. Sinds ik ben gestopt met dat werk zijn mijn stemklachten geheel verdwenen. Ik voel mij sindsdien veel gelukkiger en meer 'mezelf'.

Ik heb onderschat in welke mate je lichaam reageert op je gemoedstoestand.
Gepubliceerd door Marco op
Miriam heeft mij enorm geholpen om mijn ademhaling tijdens spreken in het openbaar onder controle te houden. Ik ben beter en rustiger gaan spreken.

Ook heb ik in mijn dagelijks leven hier veel profijt van. Nooit geweten dat je iets als ademhalen wat je automatisch doet, ook verkeerd of ook anders kan doen.

Dank!

Ook voor de leuke gesprekken.
Gepubliceerd door Esther op
Miriam Helsper heeft mij de afgelopen maanden geholpen om te gaan met mijn hyperventilatie. Veel handvaten gekregen om de klachten te herkennen en hoe daarmee om te gaan. Een ontdekkingsreis hoe je lichaam reageert op allerlei impulsen en hoe dat zo goed mogelijk te reguleren. Ademhalen is niet iets wat automatisch goed gaat
Gepubliceerd door Geke van Waas-Eggens op
Miriam heeft mij fantastisch geholpen toen na een operatie een van mijn stembanden beschadigd was en spreken moeizaam ging. Met verschillende oefeningen, waaronder Lax Vox, heeft zij mij dusdanig geholpen dat zelfs bekenden niets afwijkends meer horen aan mijn stem. Miriam wist prima te luisteren en oefeningen zo te kiezen dat ze bij mij pasten. Zelfs de KNO arts was verbaasd over het bereikte resultaat. Al lof dus en Miriam, nogmaals bedankt!
Gepubliceerd door WG op
Miriam heeft steeds in mij geloofd en mij gestimuleerd waardoor mijn zelfvertrouwen terug kwam.
Ik ben haar zeer dankbaar.
Gepubliceerd door Joost op
Ik heb door de - prettige - behandeling van Miriam vooral beter inzicht gekregen in wat ik zelf kan doen om mijn 'ademhaling' problemen onder 'controle' te krijgen en houden. Ik zet 'ademhaling' en 'controle' tussen aanhalingstekens, omdat ik geleerd heb dat je adem juist niet moet 'halen' of proberen te 'controleren', omdat het deze, als je er tijd voor neemt een aandacht aan geeft, vanzelf komt.
Gepubliceerd door Costanza Devoto op
Ik heb drie zonen.
Twee kinderen hebben met dit team gewerkt
Mijn oudste is ongeveer 6 maanden behandeld
maar mijn jongste is behandeld 3 ½ jaar lang.
Ze werken enthousiast, tevreden met goede en afwisselde materialen.
Dank je wel voor jullie hulp aan mijn kinderen is een vooruitgang
Gepubliceerd door Robert op
Manja heeft mij geleerd wat het is om weer vrij te kunnen ademen na maanden van chronische hyperventilatie. Ik slaap goed, kan weer lekker sporten en als het even spannend word dan weet ik weer hoe ik mijn ademhaling onder controle kan houden. Dank voor de goede hulp.
Gepubliceerd door Ramón op
Wegens stemklachten door professie (trainer, stembelasting soms meer dan 8 uur per dag) bij Manja terecht gekomen. Ze heeft me door middel van een serie van oefeningen en ontspanningsmassages keel/gezicht van mijn klachten afgeholpen. Ik kan nu gecontroleerder mijn stem gebruiken zonder hem over te belasten. Manja heeft mij op een hele prettige en professionele manier behandeld. Dank!
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.