Uitademing trainen met EMST 150

Het is klinisch bewezen dat de EMST150 gekalibreerde expiratoire spierkrachttrainer de spieren versterkt om de ademhaling, hoest, slikken en spraak te verbeteren.

Extra informatie

De EMST150  is de meest wetenschappelijk geteste, klinisch bewezen, draagbare uitademingsspierkrachttrainer die er is. Het EMST150-onderzoeksteam en wetenschappers over de hele wereld weten dat het eenvoudige gebruik van de EMST150 gedurende een korte periode resulteert in een onbetwistbare verbetering van de ademkracht en tegelijkertijd de kracht van hoesten, slikken en stem verbetert. Test na test heeft het EMST150-trainingssysteem aanzienlijke verbeteringen laten zien in de kracht van gezonde individuen en individuen met de diagnose neurologische/neurogene ziekten zoals de ziekte van Parkinson, beroerte, hoofd- en nekkanker, multiple sclerose, ALS en ruggenmergletsel. evenals snurken en slaapapneu (OSA). De laatste onderzoeken laten ook veelbelovende resultaten zien bij andere soorten ziekten, waaronder de chorea van Pompe en Huntington.

Hoe het werkt

Het uitzonderlijke ontwerp van de EMST150 maakt gebruik van een uniek, gekalibreerd overdrukventiel dat een isometrische belasting creëert op de spieren die worden gebruikt voor hoesten, slikken en uitademen. Dit is vergelijkbaar met de ervaring van het heffen van gewichten om de spieren in andere delen van uw lichaam te versterken. Het gebruikt hetzelfde principe als de krachtmachines in de sportschool. De EMST150™ is eenvoudigweg uw draagbare “gewichtsmachine”.
De EMST150™ kunt u overal mee naartoe nemen en op elk moment gebruiken om uw spierkracht te verbeteren en te behouden, zelfs nadat u uw initiële training hebt voltooid! Het is zo gekalibreerd dat u uw voortgang in de loop van de tijd kunt meten terwijl u naar hogere vaardigheidsniveaus gaat, net als bij het heffen van gewichten. De kalibratie op de EMST150 is instelbaar van 30-150 cm H20 (waterdruk), waardoor een veilig en volledig gebruiksbereik mogelijk is naarmate de ademhaling, slik-, hoest- en stemsterkte toenemen tijdens uw trainingsprogramma. Met deze kalibratiefunctie kunt u uw voortgang in de loop van de tijd nauwkeurig meten. Het EMST150-apparaat is zo licht en compact dat u het overal mee naartoe kunt nemen, in uw sporttas, handtas of koffer, of gewoon thuis kunt sporten.

Uitleg over gebruik, klik hier