Het team van Logopediepraktijk Odijk 

Miriam Helsper

Na mijn studie logopedie (1991-1996) ben ik in 1996 gestart als praktijkhouder/logopedist in Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Ik verzorg hier samen met mijn drie collega logopedisten de behandelingen in de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven). Wij behandelen alle logopedische stoornissen: stem, spraak, taal, gehoor, afasie, dysarthrie, slikstoornissen en stotteren, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Mijn specialisaties zijn: Ademtherapie (Hyperventilatie), stemtherapie, stotteren en presentatiecoaching. 

Lees verder…

Annette Vos

Mijn naam is Annette Vos – van Berkel. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Logopedie in Utrecht. Na eerst invalwerk gedaan te hebben, ben ik + 5 jaar in Almere op een sbo-school gaan werken. Aansluitend ben ik gaan werken als groepsleidster op een kinderdagverblijf.

Lees verder…

AIMEE VAN MUNSTER

Mijn naam is Aimee van Munster (1971). In 1995 ben ik als logopedist afgestudeerd aan Hogeschool van Utrecht. Hierna ben ik gaan reizen en heb ik diverse banen gehad. In 2002  ben ik aan de slag gegaan als all-round logopedist. De afgelopen tien jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de behandeling van stem- en ademproblematiek. Op dit gebied heb ik veel na- en bijscholingen gevolgd.

Lees verder……

Lisa den Hartog


Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Lisa den Hertog en ik ben sinds maart werkzaam binnen de Logopediepraktijk Odijk-Bunnik op woensdag en vrijdag. Ik ben in 2019 afgestudeerd als logopediste. Lang voordat ik aan deze studie begon wist ik al dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. De openheid en de spontaniteit van kinderen vind ik geweldig.

Lees verder……….

Eva Lise

Mijn naam is Eva Lise en ik ben in juli 2022 aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als logopedist. Het laatste half jaar van mijn studie heb ik stage gelopen binnen Logopediepraktijk Odijk-Bunnik en sinds augustus 2022 mag ik hier met veel plezier aan de slag als logopediste. Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag in Odijk. In de praktijk richt ik mij voornamelijk op het behandelen van kinderen met spraak-taalproblemen en afwijkende mondgewoonten.