Ons team bestaat uit Aimee van Munster, Annette Vos, Miriam Helsper, Lisa den Hertog en Eva Lise.

U kunt één van de medewerkers direct per mail bereiken op de onderstaande e-mailadressen:

 

Miriam Helsper miriam@logopediepraktijkodijk.nl
Annette Vos annette@logopediepraktijkodijk.nl
Aimee van Munster aimee@logopediepraktijkodijk.nl
Lisa den Hertog lisa@logopediepraktijk.nl
Eva Lise eva@logopediepraktijk.nl

Miriam Helsper

Na mijn studie logopedie (1991-1996) ben ik in 1996 gestart als praktijkhouder/logopedist in Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Ik verzorg hier samen met mijn drie collega logopedisten de behandelingen in de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven). Wij behandelen alle logopedische stoornissen: stem, spraak, taal, gehoor, afasie, dysarthrie, slikstoornissen en stotteren, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Mijn specialisaties zijn: Ademtherapie (Hyperventilatie), stemtherapie, stotteren en presentatiecoaching.

Lees verder…

Annette Vos

Mijn naam is Annette Vos – van Berkel. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Logopedie in Utrecht. Na eerst invalwerk gedaan te hebben, ben ik + 5 jaar in Almere op een sbo-school gaan werken. Aansluitend ben ik gaan werken als groepsleidster op een kinderdagverblijf.

Lees verder…

AIMEE VAN MUNSTER

Mijn naam is Aimee van Munster (1971). In 1995 ben ik als logopedist afgestudeerd aan Hogeschool van Utrecht. Hierna ben ik gaan reizen en heb ik diverse banen gehad. In 2002  ben ik aan de slag gegaan als all-round logopedist. De afgelopen tien jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de behandeling van stem- en ademproblematiek. Op dit gebied heb ik veel na- en bijscholingen gevolgd.

Lees verder……