Van links naar rechts: Amanda Roos-Warmerdam, Annette Vos, Miriam Helsper en Manja van Deursen.

U kunt één van de medewerkers direct per mail bereiken op de onderstaande e-mailadressen:

Amanda Roos-Warmerdam: amanda@logopediepraktijkodijk.nl
Annette Vos: annette@logopediepraktijkodijk.nl
Miriam Helsper: miriam@logopediepraktijkodijk.nl
Manja van Deursen manja@logopediepraktijkodijk.nl

Amanda Warmerdam

Mijn naam is Amanda Warmerdam. In 2013 heb ik mijn opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij de behandeling van kinderen met afwijkende mondgewoonten, spraak- en taalproblematiek. Mijn interesse gaat ook uit naar de behandeling van volwassenen met slik- of taalproblemen. Het werken als logopedist is zeer gevarieerd en uitdagend.

Lees verder…

Annette Vos

Mijn naam is Annette Vos – van Berkel. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Logopedie in Utrecht. Na eerst invalwerk gedaan te hebben, ben ik + 5 jaar in Almere op een sbo-school gaan werken. Aansluitend ben ik gaan werken als groepsleidster op een kinderdagverblijf.

Lees verder…

Miriam Helsper

Na mijn studie logopedie (1991-1996) ben ik in 1996 gestart als praktijkhouder/logopedist in Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Ik verzorg hier samen met mijn drie collega logopedisten de behandelingen in de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven). Wij behandelen alle logopedische stoornissen: stem, spraak, taal, gehoor, afasie, dysarthrie, slikstoornissen en stotteren, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Mijn specialisaties zijn: Ademtherapie (Hyperventilatie), stemtherapie, stotteren en presentatiecoaching.

Lees verder…

Manja van Deursen

Mijn naam is Manja van Deursen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als stewardess in de lucht heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid. Met veel enthousiasme ben ik begonnen aan de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Utrecht. In februari 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik werk op de dinsdag en vrijdag bij Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Ik behandel alle voorkomende logopedische stoornissen.

Lees verder…..