Annette Vos, Miriam Helsper, Manja van Deursen, Aimee van Munster, Bernadette Veenstra

U kunt één van de medewerkers direct per mail bereiken op de onderstaande e-mailadressen:

 

Miriam Helsper miriam@logopediepraktijkodijk.nl
Annette Vos annette@logopediepraktijkodijk.nl
Manja van Deursen manja@logopediepraktijkodijk.nl
Aimee van Munster aimee@logopediepraktijkodijk.nl
Bernadette Veenstra bernadette@logopediepraktijk.nl
Dominique Spierings dominique@logopediepraktijk.nl

Annette Vos

Mijn naam is Annette Vos – van Berkel. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Logopedie in Utrecht. Na eerst invalwerk gedaan te hebben, ben ik + 5 jaar in Almere op een sbo-school gaan werken. Aansluitend ben ik gaan werken als groepsleidster op een kinderdagverblijf.

Lees verder…

Miriam Helsper

Na mijn studie logopedie (1991-1996) ben ik in 1996 gestart als praktijkhouder/logopedist in Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Ik verzorg hier samen met mijn drie collega logopedisten de behandelingen in de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven). Wij behandelen alle logopedische stoornissen: stem, spraak, taal, gehoor, afasie, dysarthrie, slikstoornissen en stotteren, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Mijn specialisaties zijn: Ademtherapie (Hyperventilatie), stemtherapie, stotteren en presentatiecoaching.

Lees verder…

Manja van Deursen

Mijn naam is Manja van Deursen. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Logopediepraktijk Odijk_Bunnik. In Odijk werk ik als logopedist en ademtherapeut op de donderdag en vrijdagmorgen. Op woensdagmiddag in onze praktijk in Bunnik en op de dinsdag werk ik als Adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode van Dixhoorn in Gezondheidscentrum De Bosrand in Drieberen.

  Lees verder…..

AIMEE VAN MUNSTER

Mijn naam is Aimee van Munster (1971). In 1995 ben ik als logopedist afgestudeerd aan Hogeschool van Utrecht. Hierna ben ik gaan reizen en heb ik diverse banen gehad. In 2002  ben ik aan de slag gegaan als all-round logopedist. De afgelopen tien jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de behandeling van stem- en ademproblematiek. Op dit gebied heb ik veel na- en bijscholingen gevolgd.

Lees verder……

BERNADETTE VEENSTRA

Mijn naam is Bernadette Veenstra (1980). Sinds 2001 werk ik als logopedist; ik ben gestart met werken in een verpleeghuis en in verschillende praktijken. Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in het werken met (jong) volwassenen met verworven neurologische en neuromusculaire aandoeningen. Na jaren in een revalidatiecentrum te hebben gewerkt, werk ik nu in een ziekenhuis en sinds september ‘20 voor de praktijk.

Lees verder……….

Dominique Spierings


Mijn naam is Dominique Spierings. Ik ben nu ongeveer een jaar afgestudeerd van de Hogeschool Utrecht en werk met veel plezier als logopediste. Vanaf september 2020 kom ik het team van logopediepraktijk Odijk versterken op de vrijdagen. Ik zal voornamelijk kinderen behandelen. Op de overige dagen werk ik op een sbo school in Hilversum met kinderen met spraak-taal problemen.

Lees verder……….