Manja van Deursen

Afbeelding1.pngMijn naam is Manja van Deursen. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Logopediepraktijk Odijk_Bunnik. Ik ben werkzaam op de dinsdag, donderdag en vrijdag en behandel alle voorkomende logopedische stoornissen.

In september 2018 start ik met het laatste jaar van de driejarige opleiding Adem- en Ontspanningstherapie Methode van Dixhoorn. Samen met Miriam Helsper geven wij de behandeling van adem- en spanningsklachten bij spreken en stemgeven vorm in de praktijk.

Verder heb ik nascholingen gevolgd in CVT (Complete Vocale Technicque), EVT (Estille Voice Training) en  MFL (Manuele Facilitatie van de Larynx). Allen gericht op het behandelen van stemproblemen.

Ook heb ik de basis cursus OMFT (Oro-myofunctionele therapie) gevolgd. Dit is een oefentherapie die gericht is op het herstellen van een verstoord evenwicht in het functioneren van de spieren in en om de mond. Deze behandeling wordt gegeven bij kinderen met afwijkende mondgewoonten (bijvoorbeeld afwijkende tongpositie, slissen, duimen etc.)

manja@logopediepraktijkodijk.nl