Stage

Mijn naam is Eva Lise en ik ben vierdejaars logopedie student aan de Hogeschool Utrecht. Ik volg de opleiding met veel plezier en kijk ernaar uit om hopelijk komende zomer mijn diploma in ontvangst te mogen nemen! Ik loop tot eind juni stage op de dinsdag, woensdag en vrijdagmiddag. Ik doe veel kennis op bij Dominque en Annette en ben dankbaar dat ik bij hen de fijne kneepjes van ons mooie vak mag leren. De praktijk heeft een hele fijne en open sfeer die veel ruimte biedt om verschillende vaardigheden te oefenen. Ik vind het heel leuk om te zien hoe ieder kind, hoe jong ook, al een eigen karakter heeft en met soms komisch pure opmerkingen op de behandeling reageert.

Naast mijn stage ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek naar de bruikbaarheid van een bordspel om samen logopedische behandeldoelen op te stellen met kinderen vanaf 8 jaar.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om te wandelen of te mountainbiken in de bossen. Ik geniet van afspreken met vriendinnen en het lezen van een goed boek.