PRAKTISCHE INFO

Eerste afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, spreek vooral een boodschap in, we bellen je dezelfde dag nog terug.
Bij de eerste afspraak/intake verzoek ik je de volgende zaken mee te nemen:

  • verwijsbrief arts/tandarts
  • gegevens verzekering
  • identiteitsbewijs (paspoort of ID kaart)
  • evt. gegevens/verslagen van derden van belang voor de logopedische behandeling

Directe Toegankelijkheid

Logopediepraktijk Odijk-Bunnik is Direct Toegankelijk (DTL). Met ingang van 1 augustus 2011 kunt u zonder verwijzing van de huisarts terecht. Bij een aantal zorgverzekeraars is nog een verwijsbriefje nodig van de huisarts, te weten CZ en Menzis.

Vergoedingen

Logopedie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeringen en wordt volledig vergoed. Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten.

Adem- en Ontspanningstherapie, methode van Dixhoorn (VDV), valt onder bewegingszorg of zit in het alternatieve pakket en wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. U ontvangt aan het eind van de maand een nota.

Beroepsverenigingen

Logopediepraktijk Odijk-Bunnik is ingeschreven bij:

Alle paramedici die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid staan vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. De kwaliteitsstatus van onze praktijk kunt u bekijken via de link naar Registers.

Raadplegen: http://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl/raadplegenregister/default.aspx

Afmelden

Bij verhindering dienen afspraken 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Afzegging van een behandelafspraak op maandag dient vrijdag voorafgaand uiterlijk om 18:00 uur te zijn gemeld. Niet tijdig afgemelde behandelingen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. De kosten worden dan bij u in rekening gebracht.

Openingstijden

Odijk: maandag t/m vrijdag 8:00 tot 18:00 uur. Vrijdag geopend tot 21:00 uur.

Bunnik: woensdag en vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Continuïteit van de behandeling

Tijdens de schoolvakanties is Logopediepraktijk Odijk-Bunnik geopend. Bij afwezigheid van uw behandelend logopedist heeft u de mogelijkheid behandeld te worden door een collega-logopedist van Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Hierdoor blijft de continuïteit van de logopedische zorg gewaarborgd.

De sociale kaart Bunnik is online

Via de link https://bunnik.socialekaartnederland.nl kun je de gegevens van de logopediepraktijk makkelijk vinden.

Op deze online sociale kaart vindt je snel en overzichtelijk vrijwel alle organisaties op het gebied van zorg & welzijn, werk & inkomen, wonen, kinderen en jeugd in Bunnik en de regio.